SPMU Microblading 

Semi permanente make-up 

Microblading is een techniek waarbij de wenkbrauwen een perfecte en volle vorm krijgen door het zetten  van hairstrokes, wat nog steeds natuurlijk oogt. Het is een semipermanente behandeling, wat betekent dat er na ongeveer anderhalf/ twee jaar een touch-up nodig is. 

Tijdens je eerste afspraak bespreken we jouw wensen. Ook kijken we samen naar het intakeformulier in verband met eventuele contra indicaties. Je dient dit formulier te ondertekenen. 

 

Nazorg Microblading 

 

Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het ongeveer zes weken tot de behandelde huid genezen is. Je mag met een permanente make-up wel douchen.

Behandel de PMU als volgt:

  • Was de PMU twee keer per dag met een milde ongeparfumeerde zeep
  • Dep de PMU na het wassen met een schone handdoek droog
  • Smeer de behandelde huid in met een zalf bijvoorbeeld Bepanthen of vaseline

 

Zorg dat je tijdens het genezingsproces:

  • De behandelde huid zo min mogelijk aanraakt. Was eerst je handen voordat je de huid verzorgt in verband met bacteriën.
  • Niet krabt aan de behandelde huid
  • De PMU niet bedekt met strakke of vervuilde kleding
  • De behandelde huid niet afdekt met pleisters of verband
  • (Bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt
  • De behandelde huid niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank

De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonnebrand.

LET OP: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

 

 

Fully brow treatment 

Natuurlijke, volle en strakke wenkbrauwen      

 

Tijdens de Fully brow treatment werk ik met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten waarbij ik je wenkbrauwen ga waxen, epileren, bijknippen, verven en stylen.

Kom je voor het eerst? dan duurt de behandeling ongeveer 45 minuten. Vooraf bespreken we het resultaat dat je wilt bereiken. Het is dan ook belangrijk dat je 5-6 weken voor de behandeling NIET zelf gaat epileren. Hoe meer haartjes, hoe mooier het resultaat! 

 

 

Henna brow treatment 

Brows on fleek

Tijdens de Henna brow treatment werk ik met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld 45 minuten waarbij ik je wenkbrauwen ga waxen, epileren, bijknippen, verven en stylen. 

Henna is een nieuwe, populaire manier van wenkbrauwen verven. Standaard wenkbrauwverf kleurt meestal alleen de haartjes. Henna kleurt zowel de huid als de haartjes en geeft daarom een vol en strak resultaat. 

 

Brow lamination 

No more bad brow days

Groeien jouw wenkbrauwharen alle kanten op behalve de juiste? Dan is brow lamination iets voor jou!

Brow lamination is een behandeling waarbij ik jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting plaats met behulp van lotion formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen voller en strakker! Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, dit is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wenkbrauwhaartjes. 

 

 

Na de behandeling 

Je huid is na de behandeling open en gevoelig. Daarom is het belangrijk om NIET aan je huid te zitten, zo voorkom je irritaties en bultjes. Draag na de behandeling ook even geen make-up zodat je huid kan herstellen. 

 

Om het resultaat zo mooi mogelijk te houden:

» 24-48 uur de wenkbrauwen niet nat maken

» Gebruik geen scrub of peeling 

» Geen waterproof make-up 

» Geen olie houdende producten 

 

Het verschilt per persoon hoelang de henna blijft zitten. Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de haartjes. Om het mooiste resultaat te behalen is het advies om na 5-6 weken terug te komen voor een vervolg behandeling.