Brow Jam Styling Soap met de heerlijke geur van Strawberry is speciaal ontwikkeld om de wenkbrauwen de perfecte en mooie fluffy shape te geven die de gehele dag perfect blijft zitten. Hoewel de brow soap een mooie kleur heeft is deze op de wenkbrauwen transparant en geeft elke wenkbrauw meer body, stevigheid en volume. Bovendien worden de wenkbrauwen direct gevoed met vitamine E.

Uniek aan deze browsoap is, dat je geen water nodig bent om de wenkbrauwen te stylen en de browsoap niet hard of plakkerig wordt. 

Brow Jam Styling Soap met de heerlijke geur van Pina Colada is speciaal ontwikkeld om de wenkbrauwen de perfecte en mooie fluffy shape te geven die de gehele dag perfect blijft zitten. Hoewel de brow soap een mooie kleur heeft is deze op de wenkbrauwen transparant en geeft elke wenkbrauw meer body, stevigheid en volume. Bovendien worden de wenkbrauwen direct gevoed met vitamine E.

Uniek aan deze browsoap is, dat je geen water nodig bent om de wenkbrauwen te stylen en de browsoap niet hard of plakkerig wordt!